Az egész világ kávézik. Fiatalok és idősebbek egyaránt. Sok ezer tanulmányt készítettek a kávéról, amelyekből egyre világosabban látszik, hogy akár napi 4-5 csésze kávé sem ártalmas, sőt, a kávé antioxidáns-tartalma miatt bizonyos szempontból egészséges is, mert az antioxidánsok megvédenek a toxikus szabadgyököktől. A kávé serkenti az agyi vérkeringést, ezáltal frissítő hatása révén javítja a szellemi teljesítőképességet is.
Miért a DXN kávé a legjobb a piacon?
Modern életünkben főleg a javarészt húsfélékre épülő étrendünk vezet a szervezet elsavasodásához. A stresszes életvitel és a mozgáshiány gyakran vérkeringési zavarokhoz vezet. A DXN kávékat ganoderma kivonattal, ginzenggel, Tongkat Ali-val és Cordyceps-el keverik az egészségesebb hatások elérése érdekében:
1. A DXN kávé megszünteti a szövetek elsavasodását.
2. Élénkíti a vérkeringést.
3. Stimulálja az immunrendszert.
4. Antioxidánsokat tartalmaz.
5. Hangulatjavító hatása van.
6. Emeli az energiaszintet.
7. Csökkenti a fáradtságérzést.
A DXN kávé nemcsak egzotikus kávébabból készül, hanem 100%-os ganodermával keverik mesterséges színezék, ízesítő és tartósítószer nélkül.
A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben
a kiváló minőségű kávé és a Linghzi gomba különleges keveréke, mely nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket, ízesítést és tartósítószert. Frissítő és egészséges. Egy doboz 20 tasak kávét tartalmaz. 1 tasakból 3 kávé készíthető.
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze.
Összetevők: nádcukor, növényi eredetű tejszín, instant kávé és Ganoderma kivonat
Összetevők: nádcukor, növényi eredetű tejszín, instant kávé és Ganoderma kivonat
Tápanyag tartalom | ||
100 gr termékben | 21 gr termékben | |
Energia | 452 kcal | 95 kcal |
Szénhidrát | 76,4 g | 16,0 g |
Zsír | 13,9 g | 2,9 g |
Fehérje | 5,4 g | 1,1 g |
A DXN kávéfajták minden egészségtudatos ember és minden korosztály számára a legjobb választás. Érezze és tapasztalja meg a különbséget!
A DXN Cream Coffee
a legjobb minőségű instant kávéból és ganoderma kivonatból készül. Nem tartalmaz cukrot, azonban tejport igen, amely lágy, selymes ízt kölcsönöz. Azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell.
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze.
Összetevõk: növényi eredetű tejszín, instant kávé, ganoderma kivonat
Tápanyag tartalom | ||
100 gr termékben | 14 gr-ban (1 zacskó) | |
Energia | 465 kcal | 65 kcal |
Szénhidrát | 59,3 g | 8,3 g |
Zsír | 20,5 g | 2,9 g |
Fehérje | 10,9 g | 1,5 g |
Egy doboz 20 tasak kávét tartalmaz. 1 tasakból 3 kávé készíthető.
A DXN Lingzhi feketekávé 2 az 1-ben
a lehető legjobb minőségű instant kávé és ganoderma kivonat keveréke. Cukrot nem tartalmaz, ezért azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell. Egy doboz 20 tasak kávét tartalmaz. 1 tasakból 3 kávé készíthető.
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze.
Összetevők: Instant kávé és Ganoderma kivonat.
Tápanyag tartalom | ||
100 gr termékben | 4,5 gr termékben | |
Energia | 340 kcal | 15 kcal |
Szénhidrát | 54,6 g | 2,5 g |
Fehérje | 22,9 g | 1,0 g |
Zsír | 3,3 g | 0,1 g |
A DXN Zhi Mocha-t
kifejezetten olyan kávéimádók számára „ főztük ki” (többféle Linghzi kávé felhasználásával), akik szeretik, ha kávéjukba egy kis csokiíz is kerül. Ez a gazdag és aromás Zhi Mocha kizárólag a legjobb minőségű kávészemekből, ganoderma kivonatból és kakaóporból készült. Ez – a valóban ínyenceknek készült ital – immáron mindenki számára elérhető. Most, hogy a jeges kávék oly népszerűek, ajánljuk, hogy próbálja ki a Zhi Mocha-t jégkockákkal. Ideális választás, ha egy forró délutánon ezzel szeretné lehűteni magát. Akár hidegen, akár melegen fogyasztja, a Zhi Mocha krémes, édes, egyedülálló ízű ital egy pici kesernyés utóízzel. A DXN Lingzhi Coffee-val együtt ez az ital is bearanyozza mindennapjait! Egy doboz 20 tasak kávét tartalmaz. 1 tasakból 3 kávé készíthető.
Összetevők: Növényi eredetű tejszín, nádcukor, tejpor, maláta kivonat, instant kávépor, kakaópor és Ganoderma kivonat.
Tápanyag tartalom | ||
100 gr termékben | 21 gr termékben | |
Energia | 442,00 kcal | 92,82 kcal |
Szénhidrát | 76,20 g | 16,0 g |
Zsír | 12,70 g | 2,67 g |
Fehérje | 5,50 g | 1,16 g |
A DXN gondolt azokra is, akik nem kávéznak, mert nem szeretik a kávé ízét, vagy valamilyen okból kifolyólag nem ihatják, és a gyerekekre is, akik még nem élvezhetik a felnőttek kiváltságait. Csakis azért, hogy ezt a nem mindennapi, csodálatos Ganoderma gombát a szervezetükbe juttassák minden nap.
A DXN Cocozhi
a legfinomabb csokoládéból és ganoderma kivonatból áll. Az azonnal oldódó porformátum egy kiváló forró csokoládét varázsol Ön elé pillanatok alatt. A fantasztikus csokoládéíz mellett
a ganoderma előnyös hatásait is élvezheti. Csak öntse bele a port egy pohár forró vízbe, keverje jól össze, és egész családjával élvezze ezt a nagyszerű italt!
A Cocozhi-t a legfinomabb kakaóból és ganoderma kivonatból alkották meg.
A kakaó jó tulajdonságai: A kakaó gazdag flavonoidokban ami a szív és érrendszerre van jó hatással. A flavonoidok antioxidánsként viselkednek. Az utóbbi években a tudósok megállapították, hogy az antioxidánsokban gazdag ételek rendszeres fogyasztása csökkenti az olyan véredényekhez kötődő problémák kialakulásának veszélyét, mint például a magas vérnyomás, agyvérzés és egyéb szívbetegségek.
A ganoderma jó tulajdonságai: A modern tudomány felfedezte, hogy mennyire kiválóan tudnak a szervezetre hatni a ganodermában fellelhető tápanyagok és milyen előnyösek az egészségre nézve. A ganodermában megtalálható aktív alkotóelemeket, gyűjtőnéven "semlegesítő elemeknek" nevezték el. A "semlegesítő elemek" olyan tápanyagok, melyeknek gyógyító terápiás hatásai vannak.
Az aktív alkotóelemek a következők: poliszaharidok, triterpének, adenosin, szerves germánium.
Tulajdonságaik a következő előnyökkel járnak:
1) erősítik az immunrendszert
2) javítják a vérkeringést
3) növelik a testben az oxigén szintet
4) semlegesítik a test savasságát
A Cocozhi egy instant formátumú ital csokoládé ízzel. A kiváló csokoládé ízen túl a ganoderma jótékony hatásai is élvezhetőek.
Öntse a tasak tartalmát egy csésze forró vízbe, keverje fel és élvezze az ital üdítő hatását az egészségére gyakorolt jótékony hatásaival együtt. Az egész család számára kiváló ital.
Összetevők: Tejszín, nádcukor, tejpor, maláta kivonat, kakaó, ganoderma kivonat és engedélyezett ízesítő (vanilin).
Tápanyag tartalom | |||||
100 gr termékben | 32 gr termékben | 100 gr termékben | 32 gr termékben | ||
Energia | 403,5 kcal | 129,1 kcal | Foszfor | 330,0 mg | 105,6 mg |
Szénhidrát | 71,9 g | 23,0 g | Nátrium | 150,0 mg | 48,0 mg |
Zsír | 8,8 g | 2,8 g | C-vitamin | 59,1 mg | 18,9 mg |
Fehérje | 7,3 g | 2,3 g | B3 vitamin | 17.3 mg | 5,5 mg |
Kálium | 620,0 mg | 198,4 mg | Koleszterin | 14,0 mg | 4,5 mg |
Kalcium | 490,0 mg | 156,8 mg | Vas | 6,0 mg | 1,9 mg |
Egy doboz tartalma 20 tasak. Egy tasak tartalmát öntse 2 dl forró vízhez, és élvezze üdítő hatását!
A DXN Reishi Gano tea
nemcsak a tea előnyeit foglalja magában, hanem a belekevert Reishi Gano por jótékony egészségügyi hatásait is. Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, mesterséges színezéket.
A DXN Reishi Gano Teában nagyon jó minőségű ganoderma és zöld tea van. Frissíti a testet és az elmét. A DXN a Reishi Gano Tea-t a zöld tea és a Ganoderma jótékony tulajdonságai miatt vezette be. A zöld tea latin neve a "Camellia Sinensis". Polifenolt tartalmaz, mely kiváló antioxidáns.
A zöld tea pozitív hatásai:
1) csökkenti a rák kockázatát
2) csökkenti az agyvérzés és a szívinfarktus kockázatát
3) csökkenti a fogszuvasodás esélyét
4) vírus ölő hatása van
A ganoderma pozitív hatásai:
1) erősíti az immunrendszert
2) javítja a vérkeringést
3) emeli a vér oxigén szintjét
4) semlegesíti a test savasságát
Összetevők: Kamélia sinensis, Ganoderma kivonat.
Tápanyag tartalom | |||||
100 g termékben | 2 g termékben | 100 g termékben | 2 g termékben | ||
Energia | 355 kcal | 7 kcal | B6 Vitamin | 7,5 mg | 0,2 mg |
Szénhidrát | 62,4 g | 1,2 g | C Vitamin | 6,0 mg | 0,1 mg |
Zsírtartalom | 0,9 g | 0,0 g | Kalcium | 426,5 mg | 8,5 mg |
Fehérje | 24,2 g | 0,5 g | Nátrium | 59,0 mg | 1,2 mg |
Koleszterin | 0,0 mg | 0,0 mg | Vas | 8,9 mg | 0,2 mg |
B1 Vitamin | 2,5 mg | 0,1 mg | Kálium | 997,5 mg | 20,0 mg |
B3 Vitamin | 11,5 mg | 0,2 mg | Foszfor | 50,0 g | 1,0 g |
A manapság jellemző változékony időjárási körülmények között az ember úgy érzi, hogy nő testének hőmérséklete, étvágytalan és mindig álmos. A Spica Tea több különböző gyógynövényből készült. Ilyenek a Ganoderma Lucidum, a Herba Menthae, a Pericarpium Citri Reticulatae, a Radix Glycyrrhizae és a Spica Prunellae. A Spica Tea könnyed és kortól és nemtõl függetlenül fogyaszthat.
DXN Spica tea
Elkészítés: Tegyen egy tasak teát forrásban lévő vízbe és a fogyasztás előtt hagyja ázni 3-5 percig. Egy tasak elegendő egy tea elkészítéséhez. Ez az egy termék, melyet forrásban lévő vízben kell áztatni, hogy a hatóanyagok a szükséges mértékben kioldódjanak. Minden más terméket 70-80 C fokos vízben kell elkeverni, áztatni, hogy ne sérüljön a benne lévő hatóanyag.
Összetevők: közönséges gyíkfű (Spica Prunellae), mandarin héj (Pericarpium Citri Reticulatae) , mezei menta (Herba Menthae) , édesgyökér (Radix Glycyrrhizae), Ganoderma lucidum.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A DXN NutriZhi egy olyan szója- és malátakeverék, ami első osztályú szójababból, malátából és Ganoderma Mycelium kivonatból készült. Egészségre jótékony hatású tápanyagokban (lecitinben, omega 3-ban, omega 6-ban, kalciumban, vasban, A, C és E vitaminban) gazdag. Krémes és gazdag ízt kínál, szójabab és maláta aromával, ezáltal igazán tápláló és ízletes. Fogyassza családja minden tagja egészségük és vitalitásuk megőrzése érdekében.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A DXN Morinzhi friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) készül és Roselleben (a Hibiscus egy faja) gazdag. Szigorú felügyelet és irányítás mellett dolgozzák fel, hogy 100%-osan tiszta és természetes legyen, és egyben a jótékony tápanyagokat is megtartsa. A Morinzhi juice vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Összetevők: Noni (Morinda citrifolia), természetes gyümölcslé
A DXN Cordypine a minőségi cordyceps és az erjesztett ananászlé nagyszerű keveréke. A DXN Cordypine erőteljes hatékonyságú, hiszen az ananászban az erjesztés során termelődött enzimek képesek szinergikusan együttműködni a cordyceps hatóanyagaival, így jobb eredményeket és nagyszerű teljesítményt produkálnak. 1957 óta az ananászt széles körben alkalmazzák orvosi célokra Európában, az USA-ban, Japánban és Koreában. A DXN Cordypine a természetes módon erjesztett ananászlé és Cordyceps keveréke. A DXN Cordypine-ban nincs tartósítószer, színezék és ízfokozó sem. A föld egyik legkedveltebb trópusi gyümölcse, az ananász igen gazdag vitaminokban, ásványi sókban és tartalmaz egy az ún. bromelain enzimet. Az erjesztési folyamat elősegíti, hogy a tápanyagok, pl. a fehérjék, kisebb, jobban felszívódó anyagokra bontva könnyebben szívódjanak fel. A világ minden részén végzett tudományos kutatások és orvosi jelentések szerint az ananász enzimeinek az alábbi funkciói vannak: 1. Mérséklik a keringési zavarokat: a) gyulladás csökkentő hatásúak, b) megelőzik a trombociták (vérlemezkék) összetapadását c) megszüntetik az érelzáródásokat d) részt vesznek a szöveti pH-érték szabályozásában e) savas szöveti kémhatás esetén csökkentik a vér viszkozitását (sűrűségét) 2. javítják az immunrendszer hatékonyságát 3. optimalizálják a bélrendszer működését 4. optimalizálják a légzőfunkciókat 5. serkentik a szervezet öngyógyító képességét 6. csökkentik az izom- és ízületi fájdalmakat A fenti szabályozó tulajdonságokkal az ananászban található enzimek hozzájárulnak a degeneratív betegségek megelőzéséhez. A Cordyceps Sinensis az egyik legjobban becsült orvosilag alkalmazott gombafajta, amely igen jól ismert a hagyományos kínai orvoslás táplálékkiegészítői között. A Cordyceps Sinensist sikeresen szaporították, miközben laboratóriumi körülmények között magasabb hatóanyag-tartalmat sikerült elérni. A kutatások azt mutatták, hogy a Cordyceps nagy mennyiségben tartalmaz cordyceps savat, poliszacharidokat és B-12 vitamint. Hosszú távú szedése javítja az immunrendszeri funkciókat, optimalizálja a szervek mûködését, ezáltal igen hatékony az egészségmegőrzésben. A Cordyceps Sinensis jótékony hatásai: 1) tisztítja a légutakat 2) serkenti a veseműködést 3) javítja az immunrendszer hatékonyságát 4) harmonizálja a máj és a béltraktus működését 5) a hagyományos kínai orvoslásban az impotencia gyógyszereként is használják 6) csökkenti a koleszterin szintet 7) emeli a szövetek oxigénszintjét Összetevõk: Ananászlé, nádcukor, Cordyceps és lime.
A DXN Vinaigrette - DXN ecet. Gondosan válogatott ragadós rizsből és Monascusból készül. A keveréket évekig erjesztik egy tradicionális technikával, hogy megőrizzék sajátos ízét és biztosítsák a legjobb minőséget. A DXN ecet hatását tovább erősíti a Ganoderma lucidum, amely szabályozza a belső rendszereket, hogy a jólét állapotát elérjük. A hagyomány szerint, ha étkezés előtt 2-3 kávéskanál ecetet vízzel hígítva megiszunk, akkor anélkül fogyhatunk, hogy különösebben koplalni kéne. A népi gyógyászat szerint a gyümölcsecetek használata elősegíti az emésztést, megakadályozza a szervezetben a zsírlerakódást, javítja az ember ellenálló képességét, általános erőnlétét. Az ember feltehetően már vagy tízezer éve készít tudatosan ecetféléket. A világ egyik legősibb ecete a távol-keleti rizsecet, mely rizsbor párlatából készül. Íze lágy, és különösen jól sűríthető főzéskor. A középkorban ismert volt a sciroppo acetoso, az ecetté erjesztett szirup, amely azonban abban az időben nem az élelmiszer-kereskedőknél került forgalomba, hanem a patikákban, gyógyszerként. Tudni kell, hogy élettanilag jótékony hatása kizárólag a biológiai ecetnek van, míg a szintetikus úton előállított ecetsav káros is lehet (pl. tartalmazhat formaldehidet és metilalkoholt). A legtöbb fejlett országban a szintetikus úton vagy a fa lepárlásával előállított ecetsav étkezési célra nem hozható forgalomba*. A biológia ecetek a 9 esszenciális aminosavból 7-et tartalmaznak, míg a szintetikus ecetsav egyet sem. Ezeket szervezetünk nem képes előállítani, ezért azokat a táplálékkal kell bevinni. Jelenlétük nélkülözhetetlen a fehérjék felépítéséhez. De a biológia ecetek tartalmaznak még vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint hasznos nyomelemeket, melyeket a szintetikus ecetsav szintén nem. Rendszeres fogyasztása felgyorsítja az emésztést, elősegíti a táplálékkal felvett zsírsav felhasználását, és az energia-kivonást a szénhidrátokból. Az ecet serkenti a nyáltermelést is, márpedig a nyálnak két nagyon fontos feladata van: először is folyékonyabbá teszi a táplálékot, hogy az könnyebben haladhasson, ezen kívül amilázt tartalmaz, egy enzimet, amely már a szájban elkezdi elemeire bontani a keményítőt. Csak ebben a formában, egyszerű cukorként képes a vékonybél felvenni és a szervezet többi részébe szállítani a keményítőt, így tudja a szervezet hasznosítani az olyan élelmiszereket, mint a kenyér, liszt, burgonya vagy a rizs. Könnyebben és gyorsabban fogyhatunk ecet segítségével. Az ecet ugyanis serkenti az anyagcserét, elősegíti a zsírok lebontását, méregtelenít, javítja az emésztést, víztelenít és csökkenti az étvágyat - sőt az édességeket sem fogjuk annyira kívánni. Az ecet felhasználási módjai, élettani hatásai: * saláták, ételek ízesítése * fogyás elősegítése * anyagcsere serkentése * ízületi gyulladások kezelése * kiváló szomjoltó hatás vízzel és mézzel hígítva * enyhébb égési sérülések és a leégés enyhítése, csillapítása * csuklás ellen * rovarcsípések csillapítása * emésztés könnyítése * torokfájás csillapítása, köhögés enyhítése * korpásodás ellen * baktériumok elpusztítása * lassítja az öregedési folyamatot * óvja és szépíti a hajat és a bőrt A DXN megmentette az egyetlen még ősi, hagyományos technológiával működő kínai ecet gyárat, ahol 700 éven át kerámia kádakban évekig érlelve állították elő az ecetet. A DXN Vinaigrette gondosan válogatott ragadós rizsből** (a rizs proteinje teljes értékű, mivel mind a 9 esszenciális aminosavat tartalmazza) és Monascusból készül. A keveréket 3 évig erjesztik tradicionális technikával, hogy megőrizzék sajátos ízét és biztosítsák a legjobb minőséget. A DXN ecet hatását tovább erősíti a Ganoderma Lucidum, amely szabályozza a belső rendszereket, hogy a jólét állapotát elérjük. Az emésztéshez szükséges enzimek szinte teljes körét tartalmazza! * Ecetsav: Adalékanyagként viszont engedélyezett. Ha egy élelmiszer nevében vagy az összetevők között ecetsavat (E260) írnak és nem ecetet, az szintetikus úton előállított ecetsavat jelent. ** Ragadós rizs - Rövid szemű rizs: glutinos tartalma végett ragadós, kissé nyálkás.Fogyasztási javaslat: Adjon 5 ml DXN Vinaigrette-t 200 ml vízhez. Ízesítésnek adjon hozzá gyümölcsöt vagy mézet! Összetevők: Rice Vinegar, Monascus, Ganoderma Lucidum,
|