DXN Ganoderma kávék - teák - italok

Az egész világ kávézik. Fiatalok és idősebbek egyaránt. Sok ezer tanulmányt készítettek a kávéról, amelyekből egyre világosabban látszik, hogy akár napi 4-5 csésze kávé sem ártalmas, sőt, a kávé antioxidáns-tartalma miatt bizonyos szempontból egészséges is, mert az antioxidánsok megvédenek a toxikus szabadgyököktől. A kávé serkenti az agyi vérkeringést, ezáltal frissítő hatása révén javítja a szellemi teljesítőképességet is.


Miért a DXN kávé a legjobb a piacon?


Modern életünkben főleg a javarészt húsfélékre épülő étrendünk vezet a szervezet elsavasodásához. A stresszes életvitel és a mozgáshiány gyakran vérkeringési zavarokhoz vezet. A DXN kávékat ganoderma kivonattal, ginzenggel, Tongkat Ali-val és Cordyceps-el keverik az egészségesebb hatások elérése érdekében:


1. A DXN kávé megszünteti a szövetek elsavasodását.
2. Élénkíti a vérkeringést.
3. Stimulálja az immunrendszert.
4. Antioxidánsokat tartalmaz.
5. Hangulatjavító hatása van.
6. Emeli az energiaszintet.
7. Csökkenti a fáradtságérzést.


A DXN kávé nemcsak egzotikus kávébabból készül, hanem 100%-os ganodermával keverik mesterséges színezék, ízesítő és tartósítószer nélkül.

A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben 



a kiváló minőségű kávé és a Linghzi gomba különleges keveréke, mely nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket, ízesítést és tartósítószert. Frissítő és egészséges. Egy doboz 20 tasak kávét tartalmaz. 1 tasakból 3 kávé készíthető.

Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze.


Összetevők: nádcukor, növényi eredetű tejszín, instant kávé és  Ganoderma kivonat


Tápanyag tartalom

100 gr termékben
21 gr termékben
Energia
452 kcal
95 kcal
Szénhidrát
76,4 g
16,0 g
Zsír
13,9 g
2,9 g
Fehérje
5,4 g
1,1 g


A DXN kávéfajták minden egészségtudatos ember és minden korosztály számára a legjobb választás. Érezze és tapasztalja meg a különbséget!
A DXN Cream Coffee 


a legjobb minőségű instant kávéból és ganoderma kivonatból készül. Nem tartalmaz cukrot, azonban tejport igen, amely lágy, selymes ízt kölcsönöz. Azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell.

Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és  keverje össze.


Összetevõk: növényi eredetű tejszín, instant kávé, ganoderma kivonat 

Tápanyag tartalom

100 gr termékben 14 gr-ban (1 zacskó)
Energia 465 kcal 65 kcal
Szénhidrát 59,3 g 8,3 g
Zsír 20,5 g 2,9 g
Fehérje 10,9 g 1,5 g

Egy doboz 20 tasak kávét tartalmaz. 1 tasakból 3 kávé készíthető.
A DXN Lingzhi feketekávé 2 az 1-ben 




a lehető legjobb minőségű instant kávé és ganoderma kivonat keveréke. Cukrot nem tartalmaz, ezért azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell. Egy doboz 20 tasak kávét tartalmaz. 1 tasakból 3 kávé készíthető.


Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze.


Összetevők: Instant kávé és Ganoderma kivonat.


Tápanyag tartalom

100 gr termékben
4,5 gr termékben
Energia
340 kcal
15 kcal
Szénhidrát
54,6 g
2,5 g
Fehérje
22,9 g
1,0 g
Zsír
3,3 g
0,1 g
A DXN Zhi Mocha-t 


kifejezetten olyan kávéimádók számára „ főztük ki” (többféle Linghzi kávé felhasználásával), akik szeretik, ha kávéjukba egy kis csokiíz is kerül. Ez a gazdag és aromás Zhi Mocha kizárólag a legjobb minőségű kávészemekből, ganoderma kivonatból és kakaóporból készült. Ez – a valóban ínyenceknek készült ital – immáron mindenki számára elérhető. Most, hogy a jeges kávék oly népszerűek, ajánljuk, hogy próbálja ki a Zhi Mocha-t jégkockákkal. Ideális választás, ha egy forró délutánon ezzel szeretné lehűteni magát. Akár hidegen, akár melegen fogyasztja, a Zhi Mocha krémes, édes, egyedülálló ízű ital egy pici kesernyés utóízzel. A DXN Lingzhi Coffee-val együtt ez az ital is bearanyozza mindennapjait! Egy doboz 20 tasak kávét tartalmaz. 1 tasakból 3 kávé készíthető.

Összetevők: Növényi eredetű tejszín, nádcukor, tejpor, maláta kivonat, instant kávépor, kakaópor és Ganoderma kivonat.

Tápanyag tartalom

100 gr termékben 21 gr termékben
Energia 442,00 kcal 92,82 kcal
Szénhidrát 76,20 g 16,0 g
Zsír 12,70 g 2,67 g
Fehérje 5,50 g 1,16 g

A DXN gondolt azokra is, akik nem kávéznak, mert nem szeretik a kávé ízét, vagy valamilyen okból kifolyólag nem ihatják, és a gyerekekre is, akik még nem élvezhetik a felnőttek kiváltságait. Csakis azért, hogy ezt a nem mindennapi, csodálatos Ganoderma gombát a szervezetükbe juttassák minden nap.
A DXN Cocozhi 


a legfinomabb csokoládéból és ganoderma kivonatból áll. Az azonnal oldódó porformátum egy kiváló forró csokoládét varázsol Ön elé pillanatok alatt. A fantasztikus csokoládéíz mellett
a ganoderma előnyös hatásait is élvezheti. Csak öntse bele a port egy pohár forró vízbe, keverje jól össze, és egész családjával élvezze ezt a nagyszerű italt!

A Cocozhi-t a legfinomabb kakaóból és ganoderma kivonatból alkották meg.
A kakaó jó tulajdonságai: A kakaó gazdag flavonoidokban ami a szív és érrendszerre van jó hatással. A flavonoidok antioxidánsként viselkednek. Az utóbbi években a tudósok megállapították, hogy az antioxidánsokban gazdag ételek rendszeres fogyasztása csökkenti az olyan véredényekhez kötődő problémák kialakulásának veszélyét, mint például a magas vérnyomás, agyvérzés és egyéb szívbetegségek.

A ganoderma jó tulajdonságai: A modern tudomány felfedezte, hogy mennyire kiválóan tudnak a szervezetre hatni a ganodermában fellelhető tápanyagok és milyen előnyösek az egészségre nézve. A ganodermában megtalálható aktív alkotóelemeket, gyűjtőnéven "semlegesítő elemeknek" nevezték el. A "semlegesítő elemek" olyan tápanyagok, melyeknek gyógyító terápiás hatásai vannak.

Az aktív alkotóelemek a következők: poliszaharidok, triterpének, adenosin, szerves germánium.

Tulajdonságaik a következő előnyökkel járnak:

1) erősítik az immunrendszert
2) javítják a vérkeringést
3) növelik a testben az oxigén szintet
4) semlegesítik a test savasságát

A Cocozhi egy instant formátumú ital csokoládé ízzel. A kiváló csokoládé ízen túl a ganoderma jótékony hatásai is élvezhetőek.

Öntse a tasak tartalmát egy csésze forró vízbe, keverje fel és élvezze az ital üdítő hatását az egészségére gyakorolt jótékony hatásaival együtt. Az egész család számára kiváló ital.

Összetevők: Tejszín, nádcukor, tejpor, maláta kivonat, kakaó, ganoderma kivonat és engedélyezett ízesítő (vanilin). 
 
Tápanyag tartalom

100 gr termékben 32 gr termékben
100 gr termékben 32 gr termékben
Energia 403,5 kcal 129,1 kcal Foszfor 330,0 mg 105,6 mg
Szénhidrát 71,9 g 23,0 g Nátrium 150,0 mg 48,0 mg
Zsír 8,8 g 2,8 g C-vitamin 59,1 mg 18,9 mg
Fehérje 7,3 g 2,3 g B3 vitamin 17.3 mg 5,5 mg
Kálium 620,0 mg 198,4 mg Koleszterin 14,0 mg 4,5 mg
Kalcium 490,0 mg 156,8 mg Vas 6,0 mg 1,9 mg

Egy doboz tartalma 20 tasak. Egy tasak tartalmát öntse 2 dl forró vízhez, és élvezze üdítő hatását! 
A DXN Reishi Gano tea 


nemcsak a tea előnyeit foglalja magában, hanem a belekevert Reishi Gano por jótékony egészségügyi hatásait is. Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, mesterséges színezéket.
A DXN Reishi Gano Teában nagyon jó minőségű ganoderma és zöld tea van. Frissíti a testet és az elmét. A DXN a Reishi Gano Tea-t a zöld tea és a Ganoderma jótékony tulajdonságai miatt vezette be. A zöld tea latin neve a "Camellia Sinensis". Polifenolt tartalmaz, mely kiváló antioxidáns.

A zöld tea pozitív hatásai:
1) csökkenti a rák kockázatát
2) csökkenti az agyvérzés és a szívinfarktus kockázatát
3) csökkenti a fogszuvasodás esélyét
4) vírus ölő hatása van

A ganoderma pozitív hatásai:
1) erősíti az immunrendszert
2) javítja a vérkeringést
3) emeli a vér oxigén szintjét
4) semlegesíti a test savasságát

A DXN Reishi Gano tea nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, mesterséges színezéket és ízesítőszert. Élvezheti a zöld tea és a ganoderma egészségre gyakorolt jótékony hatását és a kellemes ízét. Felfrissítheti a testét és elméjét, valamint a Reishi Gano tea rendszeres fogyasztásával megőrizheti egészségét.

Összetevők: Kamélia sinensis,  Ganoderma kivonat.


Tápanyag tartalom

100 g termékben 2 g termékben
100 g termékben 2 g termékben
Energia 355 kcal 7 kcal B6 Vitamin 7,5 mg 0,2 mg
Szénhidrát 62,4 g 1,2 g C Vitamin 6,0 mg 0,1 mg
Zsírtartalom 0,9 g 0,0 g Kalcium 426,5 mg 8,5 mg
Fehérje 24,2 g 0,5 g Nátrium 59,0 mg 1,2 mg
Koleszterin 0,0 mg 0,0 mg Vas 8,9 mg 0,2 mg
B1 Vitamin 2,5 mg 0,1 mg Kálium 997,5 mg 20,0 mg
B3 Vitamin 11,5 mg 0,2 mg Foszfor 50,0 g 1,0 g

A doboz tartalma 20 tasak. Egy tasak teát áztasson 1,5 - 2 liter forró vízben pár órát, és fogyassza ízesítés nélkül, vagy barna nádcukorral, citrommal ízesítve.




A manapság jellemző változékony időjárási körülmények között az ember úgy érzi, hogy nő testének hőmérséklete, étvágytalan és mindig álmos. A Spica Tea több különböző gyógynövényből készült. Ilyenek a Ganoderma Lucidum, a Herba Menthae, a Pericarpium Citri Reticulatae, a Radix Glycyrrhizae és a Spica Prunellae. A Spica Tea könnyed és kortól és nemtõl függetlenül fogyaszthat.


DXN Spica tea 



Elkészítés: Tegyen egy tasak teát forrásban lévő vízbe és a fogyasztás előtt hagyja ázni 3-5 percig. Egy tasak elegendő egy tea elkészítéséhez. Ez az egy termék, melyet forrásban lévő vízben kell áztatni, hogy a hatóanyagok a szükséges mértékben kioldódjanak. Minden más terméket 70-80 C fokos vízben kell elkeverni, áztatni, hogy ne sérüljön a benne lévő hatóanyag.


Összetevők: közönséges gyíkfű (Spica Prunellae), mandarin héj (Pericarpium Citri Reticulatae) , mezei menta (Herba Menthae) , édesgyökér (Radix Glycyrrhizae), Ganoderma lucidum.


Tápérték
100 g-ban
5g-ban (1 zacskó)
Energia
337 kcal
16,85 kcal
Fehérje
1,24 g
0,06g
Zsír
9,10 g
0,46 g
Szénhidrát
72,46 g
3,62 g






A DXN NutriZhi 


egy olyan szója- és malátakeverék, ami első osztályú szójababból, malátából és Ganoderma Mycelium kivonatból készült. Egészségre jótékony hatású tápanyagokban (lecitinben, omega 3-ban, omega 6-ban, kalciumban, vasban, A, C és E vitaminban) gazdag. Krémes és gazdag ízt kínál, szójabab és maláta aromával, ezáltal igazán tápláló és ízletes. Fogyassza családja minden tagja egészségük és vitalitásuk megőrzése érdekében.

Összetevők: instant szójababpor, maláta kivonat, növényi eredetű tejszín, nádcukor, ganoderma mycelium, Omega 3, Omega 6, lecitin

Tápérték
100 g-ban
30g-ban (1 zacskó)
Energia
432 kcal
129,6 kcal
Fehérje
11,5 g
3,45g
Zsír
12 g
3,6 g
Szénhidrát
69,7 g
20,9 g


A DXN Morinzhi 


friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) készül és Roselleben (a Hibiscus egy faja) gazdag. Szigorú felügyelet és irányítás mellett dolgozzák fel, hogy 100%-osan tiszta és természetes legyen, és egyben a jótékony tápanyagokat is megtartsa. A Morinzhi juice vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag.





Összetevők: Noni (Morinda citrifolia), természetes gyümölcslé
Tápérték 100g-ban:
Energia 36,6 kcal
Fehérje 0,37 g
Zsír 0,1 g
Szénhidrát 8,56 g




A DXN Cordypine 


a minőségi cordyceps és az erjesztett ananászlé nagyszerű keveréke. A DXN Cordypine erőteljes hatékonyságú, hiszen az ananászban az erjesztés során termelődött enzimek képesek szinergikusan együttműködni a cordyceps hatóanyagaival, így jobb eredményeket és nagyszerű teljesítményt produkálnak.

1957 óta az ananászt széles körben alkalmazzák orvosi célokra Európában, az USA-ban, Japánban és Koreában.


A DXN Cordypine a természetes módon erjesztett ananászlé és Cordyceps keveréke. 

A DXN Cordypine-ban nincs tartósítószer, színezék és ízfokozó sem.
A föld egyik legkedveltebb trópusi gyümölcse, az ananász igen gazdag vitaminokban, ásványi sókban és tartalmaz egy az ún. bromelain enzimet. Az erjesztési folyamat elősegíti, hogy a tápanyagok, pl. a fehérjék, kisebb, jobban felszívódó anyagokra bontva könnyebben szívódjanak fel.


A világ minden részén végzett tudományos kutatások és orvosi jelentések szerint az ananász enzimeinek az alábbi funkciói vannak:


1. Mérséklik a keringési zavarokat:
a) gyulladás csökkentő hatásúak,
b) megelőzik a trombociták (vérlemezkék) összetapadását
c) megszüntetik az érelzáródásokat
d) részt vesznek a szöveti pH-érték szabályozásában
e) savas szöveti kémhatás esetén csökkentik a vér viszkozitását (sűrűségét)
2. javítják az immunrendszer hatékonyságát
3. optimalizálják a bélrendszer működését
4. optimalizálják a légzőfunkciókat
5. serkentik a szervezet öngyógyító képességét
6. csökkentik az izom- és ízületi fájdalmakat


A fenti szabályozó tulajdonságokkal az ananászban található enzimek hozzájárulnak a degeneratív betegségek megelőzéséhez.
A Cordyceps Sinensis az egyik legjobban becsült orvosilag alkalmazott gombafajta, amely igen jól ismert a hagyományos kínai orvoslás táplálékkiegészítői között.


A Cordyceps Sinensist sikeresen szaporították, miközben laboratóriumi körülmények között magasabb hatóanyag-tartalmat sikerült elérni.
A kutatások azt mutatták, hogy a Cordyceps nagy mennyiségben tartalmaz cordyceps savat, poliszacharidokat és B-12 vitamint.
Hosszú távú szedése javítja az immunrendszeri funkciókat, optimalizálja a szervek mûködését, ezáltal igen hatékony az egészségmegőrzésben.


A Cordyceps Sinensis jótékony hatásai:
1) tisztítja a légutakat
2) serkenti a veseműködést
3) javítja az immunrendszer hatékonyságát
4) harmonizálja a máj és a béltraktus működését
5) a hagyományos kínai orvoslásban az impotencia gyógyszereként is használják
6) csökkenti a koleszterin szintet
7) emeli a szövetek oxigénszintjét

A DXN Cordypine az egyik a legalapvetőbb tápanyag-utánpótlás az egészségtudatos táplálkozásban, valamint a degeneratív betegségek megelőzésében.



Összetevõk: Ananászlé, nádcukor, Cordyceps és lime.



Tápanyag tartalom
100 ml-ben 20 ml-ben 100 ml-ben 20 ml-ben
Energia 201.00 kcal 40.20 kcal Étkezési rostok 3.40 g 0.68 g
Teljes zsírtartalom <0.10 g <0.02 g Nádcukor 38.83 g 7.77 g
Telített zsírok <0.10 g <0.02 g Fehérje 0.24 g 0.05 g
Koleszterin 0.00 mg 0.00 mg Kalcium 11.20 mg 2.24 mg
Nátrium 7.00 mg 1.40 mg C Vitamin 0.70 mg 0.14 mg
Teljes szénhidráttartalom 50.00 g 10.00 g


A DXN Vinaigrette - DXN ecet. 


Gondosan válogatott ragadós rizsből és Monascusból készül. A keveréket évekig erjesztik egy tradicionális technikával, hogy megőrizzék sajátos ízét és biztosítsák a legjobb minőséget. A DXN ecet hatását tovább erősíti a Ganoderma lucidum, amely szabályozza a belső rendszereket, hogy a jólét állapotát elérjük.


A hagyomány szerint, ha étkezés előtt 2-3 kávéskanál ecetet vízzel hígítva megiszunk, akkor anélkül fogyhatunk, hogy különösebben koplalni kéne. A népi gyógyászat szerint a gyümölcsecetek használata elősegíti az emésztést, megakadályozza a szervezetben a zsírlerakódást, javítja az ember ellenálló képességét, általános erőnlétét.

Az ember feltehetően már vagy tízezer éve készít tudatosan ecetféléket. A világ egyik legősibb ecete a távol-keleti rizsecet, mely rizsbor párlatából készül. Íze lágy, és különösen jól sűríthető főzéskor.

A középkorban ismert volt a sciroppo acetoso, az ecetté erjesztett szirup, amely azonban abban az időben nem az élelmiszer-kereskedőknél került forgalomba, hanem a patikákban, gyógyszerként.

Tudni kell, hogy élettanilag jótékony hatása kizárólag a biológiai ecetnek van, míg a szintetikus úton előállított ecetsav káros is lehet (pl. tartalmazhat formaldehidet és metilalkoholt). A legtöbb fejlett országban a szintetikus úton vagy a fa lepárlásával előállított ecetsav étkezési célra nem hozható forgalomba*.

A biológia ecetek a 9 esszenciális aminosavból 7-et tartalmaznak, míg a szintetikus ecetsav egyet sem. Ezeket szervezetünk nem képes előállítani, ezért azokat a táplálékkal kell bevinni. Jelenlétük nélkülözhetetlen a fehérjék felépítéséhez. De a biológia ecetek tartalmaznak még vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint hasznos nyomelemeket, melyeket a szintetikus ecetsav szintén nem.

Rendszeres fogyasztása felgyorsítja az emésztést, elősegíti a táplálékkal felvett zsírsav felhasználását, és az energia-kivonást a szénhidrátokból. Az ecet serkenti a nyáltermelést is, márpedig a nyálnak két nagyon fontos feladata van: először is folyékonyabbá teszi a táplálékot, hogy az könnyebben haladhasson, ezen kívül amilázt tartalmaz, egy enzimet, amely már a szájban elkezdi elemeire bontani a keményítőt. Csak ebben a formában, egyszerű cukorként képes a vékonybél felvenni és a szervezet többi részébe szállítani a keményítőt, így tudja a szervezet hasznosítani az olyan élelmiszereket, mint a kenyér, liszt, burgonya vagy a rizs.
Könnyebben és gyorsabban fogyhatunk ecet segítségével. Az ecet ugyanis serkenti az anyagcserét, elősegíti a zsírok lebontását, méregtelenít, javítja az emésztést, víztelenít és csökkenti az étvágyat - sőt az édességeket sem fogjuk annyira kívánni.


Az ecet felhasználási módjai, élettani hatásai:


* saláták, ételek ízesítése
* fogyás elősegítése
* anyagcsere serkentése
* ízületi gyulladások kezelése
* kiváló szomjoltó hatás vízzel és mézzel hígítva
* enyhébb égési sérülések és a leégés enyhítése, csillapítása
* csuklás ellen
* rovarcsípések csillapítása
* emésztés könnyítése
* torokfájás csillapítása, köhögés enyhítése
* korpásodás ellen
* baktériumok elpusztítása
* lassítja az öregedési folyamatot
* óvja és szépíti a hajat és a bőrt


A DXN megmentette az egyetlen még ősi, hagyományos technológiával működő kínai ecet gyárat, ahol 700 éven át kerámia kádakban évekig érlelve állították elő az ecetet.

A DXN Vinaigrette gondosan válogatott ragadós rizsből** (a rizs proteinje teljes értékű, mivel mind a 9 esszenciális aminosavat tartalmazza) és Monascusból készül.
 
A keveréket 3 évig erjesztik tradicionális technikával, hogy megőrizzék sajátos ízét és biztosítsák a legjobb minőséget.

A DXN ecet hatását tovább erősíti a Ganoderma Lucidum, amely szabályozza a belső rendszereket, hogy a jólét állapotát elérjük. Az emésztéshez szükséges enzimek szinte teljes körét tartalmazza!

* Ecetsav: Adalékanyagként viszont engedélyezett. Ha egy élelmiszer nevében vagy az összetevők között ecetsavat (E260) írnak és nem ecetet, az szintetikus úton előállított ecetsavat jelent.
** Ragadós rizs - Rövid szemű rizs: glutinos tartalma végett ragadós, kissé nyálkás.

Fogyasztási javaslat: Adjon 5 ml DXN Vinaigrette-t 200 ml vízhez. Ízesítésnek adjon hozzá gyümölcsöt vagy mézet! 
 
 
Összetevők: Rice Vinegar, Monascus, Ganoderma Lucidum,
Tápérték 100g-ban:
Energia 23,3 kcal
Fehérje 1,7 g
Zsír 0,1 g
Szénhidrát 3,9 g

BÁRMELYIK TERMÉKÜNK MEGRENDELHETŐ A DXN WEBÁRUHÁZBÓL IDE KATTINTVA.